Poljopromet doo je firma osnovana 2001. godine, u porodičnom vlasništvu je od 2012. godine.

Osnovna delatnost firme je trgovina traktorima i priključnim mašinama. 

Ovlasceni smo partner firmi Agropanonka Mtz Finke, Agrofour, Jugometal, Sip, Gumaplastrau. U našem asortimanu možete naći mnoštvo brendova kao što su: Belarus, Mahindra, Zaslaw, Hisalar, Alpler, Tinaz, Ozduman, Lida, Metal-technik. U sklopu firme se nalazi i maloprodajni objekat gde mozete naci originalne rezervne delove za Belarus i Mahindra traktor, ulja  i gume.

Dobar geografski položaj, u centru Srema, blizina Beograda i Novog Sada nam omogućava logističku razvijenost i brzu isporuku proizvoda. Svojim prodajnim timom na terenu i u maloprodaji izlazimo u susret zahtevima potrošača i uz stručne konsultacije vam pomažemo da ostvarite željenu kupovinu.

U gradu Rumi, gde se nalaži i naše sedište se jednom mesečno (svakog 03.)održava Rumski vašar koje dnevno poseti preko 5000 ljudi. Naša maloprodaja i izložbeni salon se nalaze u centru vašara i dobrodošli ste da nas obiđete svakog radnog dana  i subotom od 8 do 16h.

Naši dobavljači i maloprodaja

Naši glavni principali u ovom trenutku su: Belarus, Mahindra, Zaslaw, Alpler, Hisalar, Ozduman, Tinaz, Mabanol, Nortec i Belshina koje nam obezbeđuje naš partner Agropanonka Novi Sad.

Osim prodaje na terenu imamo i Poljopromet maloprodaju, gde se prodaju rezervni delovi, traktori i mašine i gde kupci svakog dana mogu da se upoznaju sa našim proizvodima. Maloprodaja se nalazi u Glavnoj Rumskoj ulici i samom centru Rumskog vašara.

Prodajni tim

U sklopu našeg prodajnog tima imamo 2 menadžera koji rade na terenu, a teren cele Srbije takođe obilazi i 10 menadžera sestrinske firme Rumapromet, koji svakodnevno obilaze poljoprivrednike i prezentuju naše proizvode.Takođe sa našim voznim parkom koji čine 6 šlepera, 4 kombija, 2 kamiona nudimo klijentima beplatan prevoz mašina.

Kontaktirajte nas

Pošalji

Naši partneri

Agropanonka
Gumaplast Rau
AgroFour Futog